Su geçirmez konnektör kullanımında meydana gelen su alma hatalarını önleyecek yeni bir sistem Neckarsulm’ deki Franz Binder’ in uzmanları tarafından geliştirildi.
Normal şartlarda konnektör koruma sınıfı konnektörler eşleştirildiği zaman geçerlidir. Birçok kullanıcı bu gerçeğin herhangi bir hata oluştuğunda ya da şiket olduğunda farkına varır.
Bu problemi çözmek için bir çok yöntem uygulanabilir. Yapılan en genel yöntenler harici bir koruma kapağı kullanmak ya da kapaklı dış kasaya sahip konnektör seçmektir.
Kesinlikle bu çözümler probleminize çözmenize yardım edebilir ama hala bu çözümler su alma tehlikesi taşımaktadır. Ayrıca bu çözümler zahmetlidir, montaj süresini uzatır, ürün görüşünü olumsuz etkiler ve ek masrafa neden olur.
Bu nedenle Franz Binder konnektörler eşleştirilmediğinde dahi IP 67 koruma sınıfını sağlayacak yeni NCC serisi ürün grubunu geliştirdi.
NCC serisi için videoumuzu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
0 Yorum

Bir Cevap Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2025 Çevik Konnektör Kablo ve Montaj Sistemleri Ltd. Şti. Tüm hakları saklıdır, izinsiz hiçbir içerik kullanılamaz.

İletişim

Mesajınızı bırakın size en kısa sürede dönüş sağlayalım.

Gönderiliyor

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?